nlen

QUALITY

Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu zijn onze zorg

Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en de zorg voor het milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn getraind in het werken volgens de strengste normen die op deze gebieden gelden. Onze KVM-coördinator ziet er continu op toe dat er ook daadwerkelijk volgens deze normen wordt gewerkt. De procedures hiervoor zijn nauwkeurig omschreven in ons KVM-handboek.

Ons bedrijf is door Lloyd’s Register Quality Assurance zowel VCA**, volgens de norm VGM Checklist Aannemers Rev. 2008/5.1, als ISO 9001 : 2008 gecertificeerd. Verder zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie SIR (Stichting Industriële Reinigingsbedrijven).

Zorg voor het milieu blijkt verder uit de toepassing van onze stofvrij straalmachines, hogedruk waterstraalmachines en vacuümtechnieken. Ook vinden wij het de gewoonste zaak van de wereld om allerlei objecten en constructies, ongeacht hun omvang, compleet in te pakken, zodat deze onder geconditioneerde omstandigheden en met een minimale belasting van het milieu kunnen worden gestraald en geconserveerd.

MOPP ontwikkelt,ook in samenwerking met brancheorganisaties, voortdurend nieuwe procedures en technieken om de kwaliteit, de veiligheid te optimaliseren en de milieubelasting tot een minimum te beperken.