nlen

Duurzame voorbehandeling en conservering

Marine and Offshore Protection and Preservation (MOPP) is gevestigd in het Botlek gebied van Rotterdam en is al meer dan dertig jaar nauw betrokken bij de duurzame voorbehandeling van en het onderhoud aan een breed scala installaties, waaronder offshore-units, schepen, industriële constructies en opslagtanks.

MOPP is zeer ervaren in het onderhoud van Marine en Offshore projecten. Voor de behandeling van installaties voor de industrie beschikt MOPP over een grote straal- en spuithal, die makkelijk bereikbaar is via de weg en de waterwegen. Onze mobiele afdeling werkt bij u op locatie, aan bijvoorbeeld petrochemische installaties.

Voor al deze activiteiten kunnen we een beroep doen op zeer gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met uitgebreide werkervaring. Onze gritstraal-, hogedruk waterstraal- en spuit apparatuur is modern en efficiënt. De kracht van ons bedrijf is dat we flexibel kunnen inspelen op uw wensen. Onze prioriteit is om uw downtime tot een absoluut minimum te beperken door u de best mogelijke doorlooptijd te bieden.